Sågverk hos Nydala Trävaru

Sågverk – Jönköping

Hos oss på Nydala Trävaru AB i Jönköping hittar du inte bara ett kvalitetssäkert sågverk, vår huvudverksamhet består även av sågning, hyvling och försäljning av virke. Vår enorma produktion som sker i vårt sågverk varje år gör oss till ett utav sydsvenska höglandets mest ledande, vilket vi såklart är oerhört stolta över.

Kvalitét och erfarenhet

Nydala Trävaru i Jönköping har många år på nacken, redan 1908 öppnades dörrarna upp, sågverket drogs igång och sedan dess har verksamheten rullat på inom familjeleden. I dagsläget är det tredje generationen som driver verksamheten och erfarenheten vår personal och ledning besitter är fantastiskt unik. Hos oss får kunden paneler och konstruktionsvirke med hög hållfasthet levererad, du som kund får helt enkelt högsta kvalitét utan några konstigheter.

Sågverk i framkant

Varje år levererar vi enorma mängder med virke, med enorma mängder menar vi uppemot 100 000 kvadratmeter sågad gran och tall. Vårt sågverk går på högvarv dagligen och det tack vare att vi har tre hyvellinjer med enormt bra kapacitet. De moderna hyvellinjerna i sågverket klarar själva av att producera allt vi får ut i vår produktion, vilket är helt fantastiskt. I dagsläget är vi på Nydala Trävaru ett av sydsvenska höglandets mest ledande sågverk och jobbar dagligen för att utvecklas och hela tiden ligga i framkant. Vi vill vara bäst på allt inom vårt område, både gällande material, priser, kundbemötande och resultat.

Kontakta oss

Vår långa erfarenhet och breda kompetens inom sågverk och övriga bitar inom branschen gör att vi har svar på alla frågor och funderingar du som kund har. Tveka därför inte att höra av dig till oss på Nydala Trävaru i Jönköping, vi hjälper dig gärna! Vår personal vill alltid ge dig som kund en positiv och engagerad rådgivning och ser brett bland möjligheterna för att upp nå dina önskningar och ge dig bästa resultat.

Markanläggning

Markanläggning

Med välutvecklade och smarta maskiner klarar vi att utföra alla typer av markanläggning åt dig. För oss handlar det hela om att se helheten och erbjuda dig effektiva tillvägagångssätt som levererar hållbara slutresultat som håller i många år framöver. Vår kompetens som är grundad på lång erfarenhet är en av våra nycklar till att vår markanläggning håller dess skyhöga nivå. Något som står sig på långsikt, från första dag.

 

Från första idé till komplett slutresultat

Något annat som är viktigt för att leverera toppresultat till varje kund vid projekt inom markanläggning är en välfungerande projektledning. Det är en oerhört viktig nyckel för att beläggningen ska stå sig på långsikt och alla i sin tur vet vad som ska göras under arbetets gång. JT Entreprenad är ett rutinerat företag och är vana vid att jobba hela vägen från projektering till färdigställt arbete. Vi älskar att göra våra kunder nöjda.

 

Skräddarsydda helhetslösningar

Hos oss kan du få professionell hjälp med andra tjänster utöver markanläggning. Just markanläggning är bara en liten del av det vi dagligen utför. Berätta gärna för oss vad du har för specifika behov och önskemål så ska vi se till att plocka fram den mest optimala lösningen för dig. I varje projekt vi utför vill vi ha kundens fulla tillit och förtroende i allt vi gör, det gör att arbetet flyter på enklare hela processen igenom.

 

Markanläggning åt privatpersoner och företag

Genom åren har vi skaffat oss lång erfarenhet, stor kunskap och en bred kundkrets. Det gör att vi idag kan åta oss både små och stora projekt inom markanläggning. Med våra smarta maskiner kan vi erbjuda smidiga tillvägagångssätt och lösningar utefter varje kunds önskemål. Vi strävar alltid efter att varje ny kund ska bli en återkommande kund. Att bygga långa och ärliga relationer är för oss en oerhört viktig del i vår utveckling. JT Entreprenad vill vara ett företag med gott renommé.