Entreprenadmaskiner

Entreprenadmaskiner Sundahls 

Sundahls har sedan start haft som affärsidé att erbjuda såväl företag som hobbyfixare entreprenadmaskiner till bästa pris. Vi vill kunna erbjuda kvalité och kompletta maskiner för alla målgrupper. Att leverera entreprenadmaskiner av toppkvalitet till rätt pris är något vi på Sundahls prioriterar högt.  

Personal med lång och gedigen erfarenhet 

Hos oss möts du av personal med stor kunskap och gedigen erfarenhet vad gäller både handel och service. Själva kärnan i vår verksamhet handlar om kvalité och höga krav i allt vi gör.  Personalen hos oss på Sundahls kommer se till att förse dig med de entreprenadmaskiner du är på jakt efter. Vi ser till att du tillhandahåller produkter efter dina behov och önskemål.  

Välkända märken gällande entreprenadmaskiner hos Sundahls 

I Sundahls sortiment av entreprenadmaskiner finner du välkända och välrenommerade sådana. Vi säljer maskiner av toppkvalitet till konkurrenskraftiga priser, helt behovsanpassat efter dig och dina mål. I åtanke har vi och våra leverantörer alltid miljön och dess påverkan. Vi vill alltid ha höga krav på oss själva i allt, det gäller därmed miljöpåverkan också.   

Välj om du vill hyra eller köpa 

Hos oss finns det inte bara mängder av möjligheter när det kommer till olika modeller och utrustning på maskinerna. Är du endast i behov av en entreprenadmaskin då och då och endast vill hyra en vid behov, går det alldeles utmärkt att göra det. Du väljer precis hur länge du vill hyra, ett fåtal timmar eller veckor upp till månader. Det är ett perfekt sätt att bekanta sig med olika maskiner som i slutändan kanske leder till att du väljer att köpa en kraftfull maskin hos Sundahls.  

Varför välja en entreprenadmaskin från Sundahls? 

Svaret på varför du ska köpa en entreprenadmaskin från Sundahls är för att vi står för kvalitet och hållbarhet utan dess like. Våra produkter är under hela sin tillverkningsprocess behandlad och genomarbetad av professionella konstruktörer och montörer. För oss är det viktigt att alltid bibehålla vår höga kvalité och vårt goda renommé i allt vi gör, varje dag.

 

Markentreprenad Lysekil 

Hos oss på Mikaels Gräv i Lysekil får du hjälp med allt inom markentreprenad. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten på ett tryggt, noggrant och säkert sätta. Att jobba med oss ska kännas naturligt och väldigt enkelt. När du anlitar oss i Lysekil inom markentreprenad ser vi till att hjälpa dig med allt som rör grundarbete från rörläggning och schakt till färdigställda projekt och slutlig finplanering.  

 

För både dig som företag och privatperson 

Jobben vi utför inom markentreprenad i Lysekil är både åt privatpersoner, byggbolag, kommuner och fastighetsbolag. Som ett framgångsrikt och relativt stort företag kan vi med vår bredd utföra små som stora uppdrag vilket är en enorm styrka vi besitter. Många av jobben vi åtar oss är till exempel vid ombyggnation, nybyggnation eller renovering av olika radhusområden, större bostadsrättsföreningar samt industrihus.  

 

Välutförda och bra jobb 

För oss är det viktigt att ha ett gott renommé med 100% nöjda kunder. Många av våra jobb inom markentreprenad i Lysekil kommer genom att befintliga kunder rekommenderat oss vidare. För oss är just sådana rekommendationer ett kvitto på att våra kunder är nöjda med oss. Givetvis strävar vi alltid efter att bli lite bättre i allt vi gör, varje dag.  

 

Personal med gedigen erfarenhet och bred kunskap 

I vårt härliga gäng finns det gott om kunskap och erfarenhet. När vi utför arbeten inom markentreprenad och andra områden i Lysekil är vi alltid måna om att leverera 100% i allt vi gör. Genom engagemang och fingerfärdighet hos våra anläggningsarbetare kan vi uppnå resultat ingen tidigare trodde var möjligt.  

 

Mikaels Gräv utför markentreprenad i Lysekil 

Letar du efter ett seriöst företag som kan hjälpa dig med dina projekt inom markentreprenad i Lysekil borde Mikaels Gräv vara ditt självklara val. Här får du ta del av sakkunnig personal till rätt pris. 

Bänkskivor

Bänkskivor granit

Att köpa bänkskivor i granit är ett klokt val om du vill ha bänkskivor som är hårda, slitstarka, okänsliga men samtidigt väldigt eleganta och moderna. Granit har ett bra rykte tack vare dess hårdhet, vilket gör att våra bänkskivor i just granit har extremt bra hållbarhet och enkla att hålla sprickfria.

 

Varje bänkskiva är unik

Skåne Marmor utvinner största delarna av graniten ifrån berggrunder i Småland och Norrland. Alla våra bänkskivor i granit är unika då själva graniten kan ha olika färger. Det kan vara i färger alltifrån röd till vit och svart beroende på skillnader i mineralsammansättning och textur i själva graniten. Vissa mineraler är jättesmå medan andra kan bli flera centimeter, därav skillnaderna på olika bänkskivor. Bänkskivor i granit kan variera i både färg, mönstring och textur vilket gör bänkskivorna väldigt levande och eleganta.

 

Certifikat och kvalitetssäkerhet

Vi är sedan många år tillbaka med i Sveriges Stenindustriförbund och innehar även ett AAA-certifikat som är en säker kvalitetsstämpel och ger högsta kreditvärdighet. Vi på Skåne Marmor vill som ett ledande företag inom branschen genomsyra kvalité, trygghet och profession. Du som kund ska känna att du är i trygga och sakkunniga händer när du köper dina bänkskivor i granit hos oss.

 

Extremt stor kapacitet

Idag är Skåne Marmor större än någonsin. Vi finns numera på fyra ställen i Sverige och producerar dagligen enorma mängder med bänkskivor i granit landet över. Även att vi producerar mycket och har hög arbetsbelastning så har vi full kontroll på läget. Varje år blir ca 1200 hushåll utrustade med bänkskivor från vår kvalitetssäkra produktionspark.

 

Bänkskivor i granit som håller livet ut

Ska man bygga nytt, renovera eller fräscha upp bänkskivorna hemma så ska man absolut välja bänkskivor i granit. Väljer du granit som material är du garanterad en livslång och högkvalitativ bänkskiva som tål allt och lite till.