Gardin Ljungby

Vi var på jakt efter en hållbar gardin till vårt uterum i sommarhuset i Ljungby. Det vi alltid har i åtanke när vi köper någonting är att det ska vara högsta kvalitét från tillverkning till montering. Att köpa ny gardin i Ljungby är lättare sagt än gjort, därför vände vi oss till Markispersienn som gav oss bästa tänkbara service från planering till montering.

 

Att tänka på inför ditt besök hos Växjö Markisfabrik

Innan vi bestämde oss för att besöka Markispersienn kikade vi runt på deras hemsida för att få inspiration. Vi var väl medvetna efteråt hur vi ville att vår gardin skulle se ut för att passa mest optimalt till huset i Ljungby, trodde vi. När vi senare sen insåg vilket grymt och brett sortiment de hade på plats i butik behövde vi genast professionell hjälp för att kunna bestämma oss.

 

Erfaren personal för professionell rådgivning

För oss var det som att komma in i en djungel när vi anlände till Växjö Markispersienn. Här fanns det ett sortiment och utbud som vi aldrig tidigare hade skådat. Vi bestämde oss därför direkt att vända oss till ur personalen för att få professionell hjälp och rådgivning. Vi berättade för att vi behövde en ny stryktålig gardin till sommarhuset i Ljungby. Proceduren från att vi tagit hjälp av rådgivaren till att vår nya gardin var monterad och installerad i huset i Ljungby gick på nolltid. Oerhört smidigt, professionellt och enkelt.

 

Solskydd till alla tillfällen

Något vi tyckte var väldigt imponerade var att Markispersienn erbjöd solskydd till alla tillfällen anpassade precis efter önskemål och behov. Med egen tillverkning av gardiner, markiser och andra solavskärmande produkter kan man enkelt och smidigt få hjälp under ett och samma tak.

 

På jakt efter gardin i Ljungby?

Utan tvekan skulle vi direkt rekommendera dig att besöka Markispersienn för att köpa gardin om du bor i Ljungby med omnejd. Vi är mer än nöjda med både service, produkt och installation.

gardin ljungby

Läs fler inlägg >>

Husets årliga elservice

Professionell elservice i Växjö

När jag behövde professionell och prisvärd hjälp med husets årliga elservice tog jag hjälp av Gerths Elinstallationer i Växjö. Att valet föll på just Gerths Elinstallationer grundas på att de gav mig ett ärligt och professionellt intryck redan från första stund. Idag går det inte att be vem som helst om hjälp när det kommer till elservice, utan här krävs det kunskap och noggrannhet, precis vad Gerths i Växjö levererade.

Erfarna och sakkunniga elektriker

Personalen som kom hem till mig i huset i Växjö levererade bästa tänkbara elservice. Med ett stort kunnande och gedigen erfarenhet gick hela processen både säkert och smidigt till. Deras öga för service och kundbemötande var något utöver det vanliga. Helt klart ett företag att vända sig till vid fler tillfällen framöver och något jag varmt skulle rekommendera vidare.

Skräddarsydda och prisvärda lösningar

Enligt mig behöver inte alltid det dyraste varken vara det bästa eller mest givna. För mig var Gerths Elinstallationer i Växjö mitt givna val inför husets elservice av många anledningar. När jag summerade kostnader, effektivitet och servicegrad var det toppbetyg gällande allt. Schyssta priser, högt arbetstempo utan att tumma på kvalité och ett fantastiskt bemötande från personalen. Något jag värderar oerhört högt. De värnar verkligen om goda kundrelationer.

Flexibilitet och lyhördhet

Att Gerths Elinstallationer i Växjö får så många uppdrag inom elservice och tillhörande tjänster förstår jag fullt ut. Deras flexibilitet och lyhördhet utefter kundens önskemål och behov är helt fantastiskt. För mig som jobbar och har fullt upp är det ofantligt tacksamt med företag som är tillmötesgående och öppna för lösningar.

 

Anlita Gerths Elinstallationer i Växjö för elservice i högsta klass

De enda orden jag har att säga är att en elservice ska utföras korrekt, av någon med gedigen kunskap och erfarenhet. Se därför till att ta till ordinär hjälp i form av Gerths Elinstallationer i Växjö, ett prisvärt och hållbart val du kommer tacka dig själv för många gånger.