Gardin Ljungby

Vi var på jakt efter en hållbar gardin till vårt uterum i sommarhuset i Ljungby. Det vi alltid har i åtanke när vi köper någonting är att det ska vara högsta kvalitét från tillverkning till montering. Att köpa ny gardin i Ljungby är lättare sagt än gjort, därför vände vi oss till Markispersienn som gav oss bästa tänkbara service från planering till montering.

 

Att tänka på inför ditt besök hos Växjö Markisfabrik

Innan vi bestämde oss för att besöka Markispersienn kikade vi runt på deras hemsida för att få inspiration. Vi var väl medvetna efteråt hur vi ville att vår gardin skulle se ut för att passa mest optimalt till huset i Ljungby, trodde vi. När vi senare sen insåg vilket grymt och brett sortiment de hade på plats i butik behövde vi genast professionell hjälp för att kunna bestämma oss.

 

Erfaren personal för professionell rådgivning

För oss var det som att komma in i en djungel när vi anlände till Växjö Markispersienn. Här fanns det ett sortiment och utbud som vi aldrig tidigare hade skådat. Vi bestämde oss därför direkt att vända oss till ur personalen för att få professionell hjälp och rådgivning. Vi berättade för att vi behövde en ny stryktålig gardin till sommarhuset i Ljungby. Proceduren från att vi tagit hjälp av rådgivaren till att vår nya gardin var monterad och installerad i huset i Ljungby gick på nolltid. Oerhört smidigt, professionellt och enkelt.

 

Solskydd till alla tillfällen

Något vi tyckte var väldigt imponerade var att Markispersienn erbjöd solskydd till alla tillfällen anpassade precis efter önskemål och behov. Med egen tillverkning av gardiner, markiser och andra solavskärmande produkter kan man enkelt och smidigt få hjälp under ett och samma tak.

 

På jakt efter gardin i Ljungby?

Utan tvekan skulle vi direkt rekommendera dig att besöka Markispersienn för att köpa gardin om du bor i Ljungby med omnejd. Vi är mer än nöjda med både service, produkt och installation.

gardin ljungby

Läs fler inlägg >>