Här kan du köpa traditionella gärdsgårdar

Att anlägga en gärdsgård kanske inte har varit brukligt de sista decennierna men nu är de på frammarsch och börjar bli ganska populära. Om man själv går och funderar på hurvida man skall bygga en egen gärdsgård eller köpa en gärdsgård av ett av ytterst få företag som har det som huvudsyssla tycker jag att man kan ta kontakt med företaget Jämtgärsgård i Jämtland som har gedigen kunskap och erfarenhet av att anlägga gärsgårdar. Det gjorde jag när vi ville en gärdsgård kring den gamla gården ute på landet som tillhört min mor och far i många år.

Köpa gärdsgård

Att köpa en gärdsgård är ett klokt val. Med tanke på att dess extrem långa hållbarhet på ungefär 25 år är det ett säkert kort. Jag skulle säga att det är det perfekta valet för dig som vill slippa måla och renovera ditt staket regelbundet. Den gärdsgård som jag köpte från Jämtgärdsgård är byggd av endast naturmaterial, precis som man gjorde på medeltiden. Hur smidigt och bra som helst, både för min egen plånbok med även för miljön.

Gärdesgård från jämtgärsgård

Gör ett smart miljöval

För mig var det givet att köpa min gärdsgård från just Jämtgärdsgård efter som de har flera olika varianter men även virke av bästa kvalité. Materialet kommer från noga utvalda granar och ger ett väldigt naturligt, vacker och hållbart resultat. När de bygger sina varianter används inga spikar, ståltrådar eller andra kemikalier vilket var väldigt viktigt för mig vid köptillfället. Jag vill alltid göra miljösmarta val och jobba för en grönare värld. Att köpa en gärdsgård i naturmaterial är dessutom ett säkert kort då den kommer hålla i många år framöver, även det är bra ur ett miljöperspektiv.

Många olika varianter

När jag skulle köpa gärdsgård på Jämtgärdsgård fanns det verkligen ett brett sortiment att välja mellan. För mig var det viktigt att få se de olika varianterna innan jag kunde bestämma mig, alla var så fantastiskt fina och välgjorda.

Varför jag valde att köpa gärdsgård hos Jämtgärdgård

Innan jag väl bestämde mig att köpa min gärdsgård hos just Jämtgärdsgård gjorde jag många sökningar på internet. Jag ville verkligen köpa en variant som var välgjord och naturlig med ett sunt miljötänk rakt igenom. Efter ett tags sökande fann jag Jämtgärdsgård och då var valet givet, att köpa min gärdsgård hos dom var det bästa valet jag gjort. Jag är verkligen så nöjd.