Anläggningsarbeten – Kalmar

Dags för att ta hjälp av någon som är proffs på anläggningsarbeten? Vi på svensk Entreprenad i Kalmar är just det, proffs på allt som har med anläggningsarbeten att göra. Vi skräddarsyr din projektplan helt enligt dina önskemål och detsamma gäller offert, allting skräddarsys efter just dina önskemål – tryggt, smidigt och enkelt.

Tryggt och smidigt

Vår långa erfarenhet inom branschen är något vi värderar högt. Vårt arbete utförs på ett tryggt, smidigt och enkelt sätt, precis vad du som kund allra oftast prioriterar allra högst. En lång samlad yrkeserfarenhet och bred utbildning på samtliga i vår personal gör oss till proffs på anläggningsarbeten.  Att bygga effektivt och med hög kvalitét är en självklarhet för oss, allt arbete och samtliga tjänster genomförs på det mest optimala sättet och baseras på senaste teknologin. Erfarenheten inom personalstyrkan gör att vi alltid har kunnig personal som står redo att hjälpa dig med dina projektplaner inom anläggningsarbete. På vår hemsida kan du läsa mer om referenser och leverantörer.

Helhetslösningar för dig

Svensk Entreprenad utför arbeten till både privatpersoner och företag. I våra tjänster ingår ett brett utbud av anläggningsarbeten, så som att stensätta gator/torg, underhålla vägar/järnvägar, lägga asfalt, sätt in nya rörledningar, anlägga parker och trädgårdar. Vi hjälper dig att planera, producera och underhålla allt inom mark- och anläggningsarbeten, vi jobbar med helhetslösningar för just dig och dina önskemål. Vi har utöver våra anläggningsarbetare även en projektledning inom företaget.

Vill du veta mer om anläggningsarbeten?

Med ett gediget kunnande och stor kreativitet står vi idag med flaggan i topp. svensk Entreprenad omsätter ca 45 miljoner kronor om året och har 30 fantastiska medarbetare i teamet. Sedan 1982 har vi sysslat med bland annat anläggningsarbeten i väldigt stor utsträckning, med andra ord, tveka inte att höra av dig till oss om du har minsta lilla fråga eller fundering, vi hjälper dig gärna!