Markentreprenad Lysekil 

Hos oss på Mikaels Gräv i Lysekil får du hjälp med allt inom markentreprenad. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten på ett tryggt, noggrant och säkert sätta. Att jobba med oss ska kännas naturligt och väldigt enkelt. När du anlitar oss i Lysekil inom markentreprenad ser vi till att hjälpa dig med allt som rör grundarbete från rörläggning och schakt till färdigställda projekt och slutlig finplanering.  

 

För både dig som företag och privatperson 

Jobben vi utför inom markentreprenad i Lysekil är både åt privatpersoner, byggbolag, kommuner och fastighetsbolag. Som ett framgångsrikt och relativt stort företag kan vi med vår bredd utföra små som stora uppdrag vilket är en enorm styrka vi besitter. Många av jobben vi åtar oss är till exempel vid ombyggnation, nybyggnation eller renovering av olika radhusområden, större bostadsrättsföreningar samt industrihus.  

 

Välutförda och bra jobb 

För oss är det viktigt att ha ett gott renommé med 100% nöjda kunder. Många av våra jobb inom markentreprenad i Lysekil kommer genom att befintliga kunder rekommenderat oss vidare. För oss är just sådana rekommendationer ett kvitto på att våra kunder är nöjda med oss. Givetvis strävar vi alltid efter att bli lite bättre i allt vi gör, varje dag.  

 

Personal med gedigen erfarenhet och bred kunskap 

I vårt härliga gäng finns det gott om kunskap och erfarenhet. När vi utför arbeten inom markentreprenad och andra områden i Lysekil är vi alltid måna om att leverera 100% i allt vi gör. Genom engagemang och fingerfärdighet hos våra anläggningsarbetare kan vi uppnå resultat ingen tidigare trodde var möjligt.  

 

Mikaels Gräv utför markentreprenad i Lysekil 

Letar du efter ett seriöst företag som kan hjälpa dig med dina projekt inom markentreprenad i Lysekil borde Mikaels Gräv vara ditt självklara val. Här får du ta del av sakkunnig personal till rätt pris.