Bänkskivor

Bänkskivor granit

Att köpa bänkskivor i granit är ett klokt val om du vill ha bänkskivor som är hårda, slitstarka, okänsliga men samtidigt väldigt eleganta och moderna. Granit har ett bra rykte tack vare dess hårdhet, vilket gör att våra bänkskivor i just granit har extremt bra hållbarhet och enkla att hålla sprickfria.

 

Varje bänkskiva är unik

Skåne Marmor utvinner största delarna av graniten ifrån berggrunder i Småland och Norrland. Alla våra bänkskivor i granit är unika då själva graniten kan ha olika färger. Det kan vara i färger alltifrån röd till vit och svart beroende på skillnader i mineralsammansättning och textur i själva graniten. Vissa mineraler är jättesmå medan andra kan bli flera centimeter, därav skillnaderna på olika bänkskivor. Bänkskivor i granit kan variera i både färg, mönstring och textur vilket gör bänkskivorna väldigt levande och eleganta.

 

Certifikat och kvalitetssäkerhet

Vi är sedan många år tillbaka med i Sveriges Stenindustriförbund och innehar även ett AAA-certifikat som är en säker kvalitetsstämpel och ger högsta kreditvärdighet. Vi på Skåne Marmor vill som ett ledande företag inom branschen genomsyra kvalité, trygghet och profession. Du som kund ska känna att du är i trygga och sakkunniga händer när du köper dina bänkskivor i granit hos oss.

 

Extremt stor kapacitet

Idag är Skåne Marmor större än någonsin. Vi finns numera på fyra ställen i Sverige och producerar dagligen enorma mängder med bänkskivor i granit landet över. Även att vi producerar mycket och har hög arbetsbelastning så har vi full kontroll på läget. Varje år blir ca 1200 hushåll utrustade med bänkskivor från vår kvalitetssäkra produktionspark.

 

Bänkskivor i granit som håller livet ut

Ska man bygga nytt, renovera eller fräscha upp bänkskivorna hemma så ska man absolut välja bänkskivor i granit. Väljer du granit som material är du garanterad en livslång och högkvalitativ bänkskiva som tål allt och lite till.