Sågverk hos Nydala Trävaru

Sågverk – Jönköping

Hos oss på Nydala Trävaru AB i Jönköping hittar du inte bara ett kvalitetssäkert sågverk, vår huvudverksamhet består även av sågning, hyvling och försäljning av virke. Vår enorma produktion som sker i vårt sågverk varje år gör oss till ett utav sydsvenska höglandets mest ledande, vilket vi såklart är oerhört stolta över.

Kvalitét och erfarenhet

Nydala Trävaru i Jönköping har många år på nacken, redan 1908 öppnades dörrarna upp, sågverket drogs igång och sedan dess har verksamheten rullat på inom familjeleden. I dagsläget är det tredje generationen som driver verksamheten och erfarenheten vår personal och ledning besitter är fantastiskt unik. Hos oss får kunden paneler och konstruktionsvirke med hög hållfasthet levererad, du som kund får helt enkelt högsta kvalitét utan några konstigheter.

Sågverk i framkant

Varje år levererar vi enorma mängder med virke, med enorma mängder menar vi uppemot 100 000 kvadratmeter sågad gran och tall. Vårt sågverk går på högvarv dagligen och det tack vare att vi har tre hyvellinjer med enormt bra kapacitet. De moderna hyvellinjerna i sågverket klarar själva av att producera allt vi får ut i vår produktion, vilket är helt fantastiskt. I dagsläget är vi på Nydala Trävaru ett av sydsvenska höglandets mest ledande sågverk och jobbar dagligen för att utvecklas och hela tiden ligga i framkant. Vi vill vara bäst på allt inom vårt område, både gällande material, priser, kundbemötande och resultat.

Kontakta oss

Vår långa erfarenhet och breda kompetens inom sågverk och övriga bitar inom branschen gör att vi har svar på alla frågor och funderingar du som kund har. Tveka därför inte att höra av dig till oss på Nydala Trävaru i Jönköping, vi hjälper dig gärna! Vår personal vill alltid ge dig som kund en positiv och engagerad rådgivning och ser brett bland möjligheterna för att upp nå dina önskningar och ge dig bästa resultat.