Renovering – Vad är viktigt att tänka på?

Vid renovering och byggnadsprojekt

Att hitta rätt partner att arbeta med i samband med renovering men tyvärr försvåras det av flera faktorer.

När det kommer till så stora investeringar som renoveringar, måste man satsa rätt. I de fall bör man ha kontakt med flera olika konsulter och från dem få olika besked. Vi vill inte dra alla över en kam och det finns många duktiga konsulter, men värt att uppmärksamma är att en konsult inte bär ansvar för sina förslag. Det är fastighetsägaren som tar konsekvenserna om åtgärder ger sämre resultat än beräknat. Därför bör konsulterna öka samsynen kring förslagen och tydligare redovisa hur de påverkar bostadsbolagens ekonomi.

Vad tycker Hansa Bygg?

Detta skriver HansaBygg.se inom Bygg  – Vi är en komplett partner inom bygg och byggservice. Med engagemang, ansvarstagande, service och kompetens projektleder och utför vi bygguppdrag i alla storlekar och former.

Stora byggprojekt, om- och tillbyggnader eller omfattande renoveringar. Oavsett vilket så är det oss du ska vända dig till. Och vi bygger inte bara det du kan se och ta på. Vi bygger också upplevelser och förtroende, starka band till våra kunder och vinnande team av våra medarbetare. Hos oss tar varje individ ansvar och gör sitt yttersta i varje moment. Det ger oss en särställning på marknaden och många nöjda kunder.